PayPal

PayPal is de veilige en snelle manier om wereldwijd online betalingen mee uit te voeren. Voor iedereen met een PayPal-rekening is het mogelijk om op EasyToys met PayPal te betalen. Selecteer eenvoudig PayPal als betaalmethode tijdens het bestelproces en voer je persoonlijke PayPal-gegevens in

Paypal.svg

Voordelen van PayPal

  • Je betaling is anoniem
  • Je betaling is online te volgen en te controleren
  • Er wordt direct een bevestiging via e-mail gestuurd van je betaling
  • Na controle wordt je bestelling direct verzonden

Je eigen PayPal account
Wanneer je graag met PayPal wilt betalen dan kan dit door middel van je eigen PayPal-rekening. Op je PayPal-rekening is je e-mailadres gekoppeld aan een bankrekeningnummer of creditcard. Wanneer je een betaling met PayPal wilt maken kun je eenvoudig op je eigen PayPal account inloggen en je betaling afronden. Je logt in door middel van je e-mailadres en een door jou gekozen veilig wachtwoord. Na het maken van een betaling ontvang je direct een mailtje met de betalingsgegevens.

Veilig en discreet
PayPal is één van de veiligste online betaalmethodes en is wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen die door middel van PayPal gedaan worden, worden verzonden zonder financiële en gevoelige informatie te delen. Verzonden gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Met PayPal kun je anoniem een betaling afronden omdat je identiteit bij het betaalproces niet wordt vermeld.

PayPal Express

Je kunt er ook voor kiezen om met PayPal Express te betalen. Deze optie wordt getoond in jouw winkelwagen. Deze optie leidt je rechtstreeks naar je PayPal-rekening, zodat je de betaling kunt autoriseren. PayPal stuurt vervolgens de in de PayPal-rekening geregistreerde verzendgegevens door naar ons systeem, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan het handmatig invoeren van alle gegevens. Tot slot controleer je de gegevens nog een keer voordat je de bestelling afrondt. Ook de betaling wordt dan uitgevoerd.
Goed om te weten: Als je de bestelling niet afrondt, kan de betaling nog gereserveerd zijn in je PayPal. Geen paniek, want deze reservering vervalt automatisch na 2 uur.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 7 van 7

Artikelen in deze sectie

E-mail onze klantenservice
Wij proberen je email op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.
Bel of app onze klantenservice
Vrolijk, behulpzaam en snel