Klarna

Wil je je aankopen eerst in huis hebben voordat je betaalt? Dan is Klarna de betaalmethode voor jou! Met Klarna kun je veilig en gemakkelijk achteraf, na ontvangst van de door jou bestelde producten, betalen. Via Klarna ontvang je een digitale factuur per e-mail. Je beheert vervolgens zelf de betaling in de app van Klarna of via het online portaal.      

Klarna.svg

Betaal nu
Voor de snelle beslissers is er de optie je bestelling meteen te betalen. Voldoen de artikelen toch niet helemaal aan je verwachtingen? Klarna Kopersbescherming is je garantie.  

Betaal later
Wil je liever eerst de artikelen ontvangen en bekijken? De betaaltermijn van 30 dagen start zodra je aankoop verzonden wordt. Je hebt dus alle tijd om je aankopen te bekijken en zo betaal je alleen voor de artikelen die je houdt.   Wil je een artikel retourneren? Meld je retour dan ook aan bij Klarna; je factuur wordt opgeschort totdat je retourzending is verwerkt. 

Betaal in 3 termijnen
Kies voor betalen in 3 delen als je gebruik wilt maken van de rentevrije termijnen. Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen waarvan je de eerste meteen betaald bij aankoop. De andere 2 delen betaal je na 30 en 60 dagen via automatisch incasso. Het minimumbedrag om gebruik te kunnen maken is €35.

 

Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je van Klarna informatie over hoe en wanneer je je betaling kunt voltooien. Volg de instructies van Klarna en betaal niet rechtstreeks aan onze webshop.

Als je vragen hebt over je betaling of factuur, kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna door vanuit Nederland te bellen naar 020 808 2852  en voor België via telefoonnummer 02 808 06 01. Meer informatie over de betaalmogelijkheden en algemene voorwaarden van Klarna vind je op Klarna.com

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 96 van 133

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen